PERSBERICHT

JAMMM Management & Marketing ● Vaartweg 180 ● 1217SZ Hilversum ● T: 035-7506790

GHETTO FLOW LUIDT DE ZOMER IN MET SINGLE ‘YO TE QUIERO HACER’

Hilversum, 14 juni 2009 – Ghetto Flow brengt op 26 juni de single ‘Yo te Quiero Hacer’ uit .

De single is voorloper op hun eerste debuutalbum ‘Los Reales Edicion Occulta’ dat op 25 juli tijdens het jaarlijkse Zomercarnaval Rotterdam uit zal komen. ‘Vers van de pers, eindelijk krijgen onze fans de langverwachte eerste single’ aldus lead-zangeres “La Baby”.

Ghetto Flow bestaat uit vier dominicanen die een mix maken van verschillende muziekstijlen zoals dancehall, hiphop, salsa, merengue en bachata met reggaetón. Ghetto Flow heeft door het mengen van de stijlen een unieke sound gecreëerd die hen onderscheidt van andere reggaetónartiesten.

Sinds 2005 is de carrière van de groep in een stroomversnelling terecht gekomen. Ze waren te zien op Parkpop, Noorderslag, Midem, de Antilliaanse feesten in Hoogstraten. Ze speelden in het voorprogramma van de grote namen als, Marc Anthony en Don Omar.

De afgelopen maanden stond Ghetto FLow onder andere al op Dunya Festival te Rotterdam, Zomerfestival voor de TU Delft, en de komende zomermaanden zijn ze nog te zien op Koksijde Latin Club, strand van Koksijde te Belgie en op 24 juli als hoofdact van de pre-party op het Zomercarnaval Rotterdam.

De band is sinds april een samenwerking aangegaan met entertainment bedrijf Jammm uit Hilversum (o.a. management van Kyteman, C-Mon & Kypski, Nobody Beats the Drum, Boemklatsch, Anneke van Giersbergen).