Persbericht

Amsterdam , 26 oktober 2007

Het Gaat hard met Ghetto Flow !

De Rotterdamse reggaetongroep heeft het tegenwoordig ontzettend druk. Zo staan zij in de finale van de Grolsch Grote Prijs in het Paradiso, en zijn ze momenteel bezig met opnames voor een urban verzamel-cd. Hier werken veel bekende artiesten aan mee zoals Kempi, Ebon-E, Negativ, Darryl en Gio. De CD zal vanaf maart 2008 in de winkels komen te liggen.

Ghetto Flow heeft een single opgenomen met niemand minder dan reggaetonster Divino. De Puerto Ricaan is bekend om zijn samenwerkingen met onder andere Daddy Yankee, Wisin Y Yandel, Baby Ranks, Eliel en Hector “El Father”.

Nadat Divino van Ghetto Flow hoorde, wilde hij een nummer met hun opnemen en het eindresultaat mag er zeker zijn! De titel van deze strakke track is “Nadie Como Yo” en deze is te horen op de myspace ( www.myspace.com/ghettoflow) en hyves (ghettoflow.hyves.nl) pagina van Ghetto Flow.

Naast de track met Divino is Ghetto Flow ook nog bezig aan een nummer die ze opnemen met een andere beroemdheid in de reggaetonwereld, namelijk Speedy, bekend van megahit Sientelo (ft. Lumidee). De track met Speedy is binnenkort ook te beluisteren op de bekende websites.

Op 10 november staat Ghetto Flow op het podium van Nederlands grootste latin evenement: Latin Dance Night ! Hier zullen grote namen zoals Buena Vista Social Club,Kassav en La Caz ook optreden. Overigens zal BNN die avond met Ghetto Flow meelopen voor een reportage van deze talentvolle groep. Kaarten voor Latin Dance night zijn nu verkrijgbaar bij de grotere postkantoren, ticketservice, free record shop en overige bekende voorverkoopadressen.