Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

ARCANGEL LIVE ON STAGE AT PRRP AMSTERDAM

  • PRRP

    ARCANGEL LIVE IN THE POWERZONE AMSTERDAM

    WWW.PUERTORICANREGGAETONPARTY.COM

    Hou vrijdag 5 oktober maar alvast vrij in je agenda! Dit is namelijk de datum waarop weer een reggaeton-grootheid een Nederlands podium betreedt. Niemand minder dan Arcangel, die ooit met De la Ghetto deel uitmaakte van de nieuwe lichting aanstormende reggaeton-talenten zal met een spetterende liveshow in de Powerzone in Amsterdam bewijzen dat hij tot een van de groten behoort.

    Na zijn introductie aan het grote publiek door niemand minder dan ‘El Rey’ himself: Don Omar heeft hij hits gehad met Sorpresa en Dulce. Na zijn mixtape stond er echter een lange rij met grote namen te wachten om met hem samen te werken en hij heeft dan ook succesvolle samenwerkingen achter de rug met onder andere Don Omar, Yaga y Mackie en Louis Fonsi. Op dit moment scoort hij een grote hit met El Vakero in de Dominicaanse Republiek. Het nummer ‘Se Partio el Lapiz’ is een rechtstreekse tiraera (diss) aan het adres van El Lapiz.

    Dat deze Arcangel, geboren als Austin Santos, van Puertoricaanse/Dominicaanse afkomst ruzies niet uit de weg gaat blijkt wel uit zijn voortslepende ruzie met Wisin y Yandel en de uit de WY-records stal afkomstige Franco el Gorilla. In zijn nummers blijft Arcangel met modder teruggooien naar de eerder genoemden, en niet onverdienstelijk zo blijkt… Hij heeft zo vroeg in zijn carrière al een enorme mijlpaal behaald door voor een uitverkocht Colloseo op Puerto Rico op te treden. Iets wat doorgaans alleen artiesten van het kaliber Daddy Yankee, Don Omar en Wisin y Yandel lukt.

    Op 5 oktober heeft hij zijn eerste optreden in Europa in de Powerzone, en kunnen we eindelijk allemaal live zien dat deze man niet voor niets de bijnaam ‘La Maravilla’ heeft…

  • Stephen

    Kan wel zeggen dat ik zijn muziek goed vind. Ben afgelopen 28 juni 08 naar zijn concert geweest,…….kan zeggen…….gaaaaaf. Er was even een opstootje met Pollaco,…maar dat maakte niks uit,…..