Kijk voor meer info op: www.puertoricanreggaetonparty.com

Puerto Rican Reggaeton Party 2 Years Anniversary

De organisatoren van Puerto Rican Reggaeton Party hebben inmiddels wel bewezen dat ze weten hoe ze een feest moeten geven!

Vrijdag 25 mei is het weer zover: een nieuwe editie van het immens populaire feest. En wat voor een? Ter gelegenheid van de 2 year?s anniversary van het feest zal niemand minder dan Tito el Bambino (bekend van de hits ?Caile?, ?Flow Natural? met Beenie Man en Don Omar en ?Mia? met Daddy Yankee) het podium van the Powerzone onveilig maken. Tito, afkomstig van Puerto Rico, zal er inderdaad voor zorgen dat zijn ?music is heared in the world?.

Naast ?el Bambino? zorgen Dj Sosa, Dj Zoontje, DJ Eli, DJ Willie del Corazon en DJ Edwin ervoor dat het feest zowel vóór als na de show gewoon doorgaat! Met de grootste Reggaeton hits zal niemand stil kunnen blijven staan! Q-Bah en Fernando van Fun-X nemen de presentatie op zich en zorgen er mede voor dat deze Puerto Rican Reggaeton Party alle andere feesten overtreft!

Tito zal hier slechts één avond op het podium staan, dus zorg ervoor dat je niets van zijn show mist en koop je kaarten op tijd om teleurstelling te voorkomen!

Kijk voor meer info op: www.puertoricanreggaetonparty.com