De Grolsch Grote Prijs van Nederland is Nederlands grootste nationale muziekconcours voor live muziek. Dat de Grote prijs hoog staat aangeschreven blijkt uit de successen van artiesten die in het verleden hebben meegedaan, waaronder Brainpower, Ali B, Yes-R en Pete Philly.

Ook de 2007 editie belooft weer een spektakel te worden! Na maanden te hebben gestreden is het einde bijna in zicht voor de zes finalisten van de Grolsch competitie 2007. Op zaterdag 8 december zal de jury een winnaar kiezen tijdens de Grote Finale Hiphop/R&B in het Paradiso. De winnaar krijgt onder andere : € 5000,- werkbudget, opname promosingle, videoclip, photoshoot, releaseparty, tour en nog veel meer.

De Rotterdamse groep Ghetto Flow is een grote kanshebber om de prijs in de wacht te slepen en zij zullen de competitie als finalist afsluiten met een spetterend optreden. Het dak gaat ERAF!!!

Ghetto Flow plaatste zich rechtstreeks voor de finale door een geweldige show neer te zetten in de halve finale in het Patronaat en ontving uit alle hoeken erg lovende kritieken.

De 4 MC's beloven aanstaande zaterdag het beste van Ghetto Flow te laten zien met een hele strakke en nieuwe showopzet.

Er zullen ook speciale genodigden komen kijken naar het optreden van Ghetto Flow, waaronder ook belangrijke personen uit de music bizz. (De druk wordt goed opgevoerd )

Kom zaterdag naar het Paradiso en ga los met Ghetto Flow !!

Wil jij de Grolsch Finale bijwonen? Koop dan je kaarten vooraf bij de bekende voorverkoopadressen of aan de deur van het Paradiso. (Toegangsprijs : €13, Tijd: 19.15)

Kan je er aanstaande zaterdag niet bij zijn, maar wil je toch de finale zien? Dan kun je deze live via internet volgen op Fabchannel (www.fabchannel.com )

Op donderdag 13 december zal er om 23.50 een finaleverslag op Nederland 3 worden uitgezonden.